Invitation til åbning af Paulunet

Kære ven

Kom forbi til reception og vær med til at fejre, når Jane og Lars åbner Paulunet i Sct. Mogensgade 33 A i Viborg C med nyt indhold og i nye rammer lørdag d. 8.9.2018 kl. 13.00-15.
På dagen kan du få en smagsprøve på vores kommende program, høre Pernille Dahl Trio underholde, oplæsning, broderiworkshop, en mindre udstilling, nyde lidt let knasende og få et glas bobler i de historiske rammer.
I 1976 gik otte forfattere med Peter Seeberg sammen om at lave brandspillene i anledning af 200 år for Viborgs Brand. Sammen dannede de teatergruppen Komplot og lejede det nedlagte snedkerværksted i Sct. Mogens Gade 33 til prøver, café og opførelsessted. Det gamle værksted døbte de Paulunet.

Det tidligere snedkerværksted fra 1850´erne er nu blevet hjemsted for broderi, litteratur, fordybelse og sanselighed. Paulunet er en skøn oase aflukket fra resten af verden, og med masser af plads til alskens umiddelbart unyttige gøremål. Det er vores hjem, det er her vi bor og dyrker vores passioner, det er her vi inviterer folk til at samles om de ting vi holder allermest af: skaberkraft, læselyst og madglæde. Vi vil gerne dele det med dig.

Du kan tilmelde dig broderiworkshops, sykurser, litteratursaloner og skrivekurser. Vi inviterer dig til at nyde glæden ved at skabe med hænderne, lytte og fortælle gode fortællinger, møde forskellige holdninger og verdensbilleder, få nye ideer, være sammen med ligesindede, nyde af lækker mad og drikke. Det er vores mål at du går inspireret, beriget, opløftet og måske en anelse livsberuset herfra.
Paulunet ligger i domkirkekvarteret i Viborg, i en af landets ældste gader, fyldt med gamle historiske bygninger hvoraf nogle kan dateres til middelalderen, fine gadelamper, toppede brosten, hemmelige gårdhaver og smukke bygninger.
Se mere på paulunet.dk

Vi glæder os til at se dig/jer!

KH Jane Ingerslev og Lars Hamann

Jane Ingerslev er uddannet tekstildesigner fra Designskolen Kolding og har en bachelorgrad i Etnografi fra Århus Universitet. Hun er medlem af Danske Kunsthåndværkere og Designere og har deltaget på censurerede markeder og udstillinger i Danmark og Norden. Jane underviser i broderi, design og kulturfag på VIA Design i Herning og er kreativ iværksætter.

Lars Hamann er uddannet i dansk og retorik fra Aalborg og København Universitet. Lars har skrevet de to historiske romaner ”Fanden er løs” og ”Tiggernes børn” udgivet på forlaget Gyldendal, han har undervist i kommunikation, mundtlig formidling og skrivekunst. Lars arbejder til daglig som kommunikationschef på Museum Jorn i Silkeborg.

Pernille Dahl Trio består af:
Pernille Dahl Rasmussen (vokal)
Mads Schmidt Haagensen (piano)
Simon Olling Rebsdorf (bas)
Følg dem på: https://www.facebook.com/PernilleDahlTrio/