Syworkshop:
Kom og få ideer og hjælp til at arbejde med en eller flere af de beklædningsgenstande, som hænger i dit skab, som du ikke bruger. Måske er du typen, som køber tøj i genbrugsbutikker, som bare liiiige skal….!, men hvordan og hvornår? Den kan være en kjole som lige skal syes lidt ind, en nederdel med et flot mønster men forkert facon, pletter på en trøje som kan dækkes med broderi, en lidt kedelig cardigan som kan pimpes og pyntes så den bliver helt unik, en lynlås som er gået i stykker osv. Mulighed for at arbejde med let omsyning, reparation og dekoration med frit broderi i hånden og hvad vi ellers finder på.

Tøjbyttecafe:
Vi gør op med køb-og-smid-væk-mentaliteten og slår et slag for bæredygtigt forbrug. Giv nyt liv til det tøj, der alligevel bare ligger og samler støv på bunden af dit klædeskab ved at bytte det væk.
Giv dit gamle tøj og byt til noget nyt brugt tøj. Giv hvad du har, tag hvad du kan bruge! Måske du kommer hjem med noget du får meget mere glæde af.

SÅDAN FOREGÅR DET:
1. Du medbringer alt det tøj du ikke længere bruger: dametøj og accessories:  sko, tasker, bælter mv., som stadig er i god stand.
2 .Du “overdrager” dine ting til  tøjbyttecafeen.
3. Du finder noget som du mægtig gerne vil have med hjem.


HVAD ER REGLERNE?
Der er ingen faste regler for hvor meget man skal bidrage med og hvor meget man må tage. Man tager efter behov – og vi har alle forskellige behov. Det vigtigste er en tanke om at reducere spild og genbruge.

Jane og Lars serverer en drink og lidt sødt.
Max. antal deltagere: 12
Ingen deltagerforudsætninger andet end lyst og tålmodighed – alle kan være med. Vi hjælper hinanden.
Tilmelding: send en sms til Jane: 22 83 32 45
Medbring en eller evt. flere stykker tøj du vil arbejde med, almindelig sygrej som saks, synåle, tråd osv., symaskine, hvis du skal bruge den og tøj til tøjbyttecafe.