Når vi rejser til Mars eller Hvorfor er det så svært at leve i pagt med naturen?

Mød forfatteren, lav din egen hjemmelavede bog og få noget godt til ganen.

Forfatteren Maja Elverkilde flyttede i 2013 til Sverige med sit blebarn under armen. Lige siden har hun levet primitivt og i tæt kontakt med naturen. På mange områder er drømmen om det enkle liv blevet til virkelighed, men der er også områder, hvor hun stadig oplever at slå panden mod en mur.

I romanen ’Når vi rejser til Mars’, der netop er udkommet, undersøger Maja de dilemmaer, mange møder, når de prøver at leve mere bæredygtigt. For rigtig mange længes jo efter et liv, der harmonerer mere med hvad vi efterhånden ved om vores påvirkning på miljøet – og hvorfor skal det egentlig være så svært? I foredraget vil Maja Elverkilde fortælle om sine egne erfaringer med at leve i skoven, men med udgangspunkt i romanen, vil hun også fortælle om de større rammer, der gennem historien har formet vores muligheder for at vælge livsbane nu.

“Når Vi Rejser Til Mars” er en samtidsroman, der skildrer flere af nutidens største problematikker, både fra det store kollektive synspunkt; hvad fremtiden vil bringe os som menneskehed, hvis klimakrisens konsekvenser forsætter i sin nedadgående spiral, der i sidste ende vil betyde Jordens endelige undergang. Men samtidigt er det også en roman, der fremstiller menneskets ældste urinstink i moderne rammer; forholdet mellem mor og barn, og den uudtalte problematik når det forventede relationsglansbillede ikke stemmer overens med virkelighedens, når gode intentioner ikke altid er nok, når man skal skabe en lykkelig tilværelse for ens barn og en sel

Pris 50 kr.

Tilmelding til ved betaling via mobilepay: 20149818