Tøjbyttemarked:

Vi gør op med køb-og-smid-væk-mentaliteten og slår et slag for bæredygtigt forbrug. Giv nyt liv til det tøj, der alligevel bare ligger og samler støv på bunden af dit klædeskab ved at bytte det væk.
Giv dit gamle tøj og byt til noget nyt brugt tøj. Giv hvad du har, tag hvad du kan bruge! Måske du kommer hjem med noget du får meget mere glæde af.


SÅDAN FOREGÅR DET:
1. Du medbringer alt det tøj du ikke længere bruger:  voksentøj, børnetøj, sko, tasker, bælter mv., som stadig er i god stand.

2. Du “overdrager” dine ting til byttemarkedet og højskoleelever placerer dem efter kategorier, som er markeret med skilte.

3. Du finder selv noget som du mægtig gerne vil have med hjem.

HVAD ER REGLERNE?
Der er ingen faste regler for hvor meget man skal bidrage med og hvor meget man må tage. Man tager efter behov – og vi har alle forskellige behov Det vigtigste er en tanke om at reducere spild og genbruge.

Det tøj som ikke finder en ny ejermand afleverer vi i den lokale genbrugsbutik.

Repair workshop og udstilling:

Giv dit gamle tøj liv i vores repair workshop, hvor højskoleelever fra valgfaget ”Repair og beklædning” og tekstildesigner Jane Ingerslev viser forskellige metoder til reparation og upcycling. Se også udstilling med det tøj valgholdet har arbejdet med. at reparere. Medbring tøj du har lyst til at reparere. Vi stiller sygrej, symaskiner og materialer og vores hjælp til rådighed.