P33 – En Paulun speakeasy Lørdag d. 7 marts 2020 kl. 20-23

Kategori:

Beskrivelse

Oplev den helt særlige forførende og til tider løsslupne stemning fra forbudstidens New York når Paulunet åbner en Speakeasy lørdag d. 07. marts kl. 20 – 23.

Speakeasy var navnet på de talrige og populære ulovlige barer som dukkede op overalt i USA under forbudstiden og som vi kender fra utallige film. Navnet kom af at man skulle tale lavmælt så de ikke blev opdaget.

Speakeasy blev hurtigt en vigtig del af amerikansk kultur og hjemstedet til de brølende tyvere. Jazz Alderen. Kvinderne undslap de lange kjoler og te-selskaber, og begyndte at gå på gedulgte cocktailbarer med mændene. Stedet hvor folk kunne mødes på tværs af racer og religion.

Kom til P33 – en Paulun Speakeasy, smag velkomponerede cocktails som Hemingway, F. Scott Fitzgerald, Cole Porter og Josephine Baker drak dem. Lyt og dans til swing musik fra Pernille Dahl Trio og få et skævt oplæg om absintens gavnlige effekter for vores samfund, hvordan at barer er en af vores samfunds støttepiller og hvorfor vi generelt bør bruge dem noget mere.

Dresscode: Stemningen skal være helt rigtig så der er dresscode: Mænd i hvide skjorter og kvinder i kjoler.

Paulunet er Viborgs nyeste og mindste kultursted, indrettet hvor den berømte danske forfatter Peter Seebergs stiftede sit forlag og teater. Stedet er blevet genoplivet af etnograf, tekstildesigner og serieiværksætter Jane Ingerslev og Krimiforfatter og Hemingway aficionado Lars Hamann. Hvor der tidligere var tømmerværksted er der nu anderledes stemningsfulde kulturelle oplevelser som altid giver lidt til hånden, lidt til ganen og lidt til eftertanke.

Indhold

Tre smagninger af tidstypiske drikkevarer

Koncert med Pernille Dahl Trio

Skævt oplæg til inspiration

Masser af dejlige velklædte mennesker i et helt særlig eksklusivt arrangement skjult i baggård.

I alt 200 kr. Tilmelding nødvendig – kodeord til døren sendes på sms efter betaling.

Mobilepay:  20 14 98 18 og 22 83 32 45