Broderiworkshop: Sashiko, saké og sanselige Murakami – japansk broderi. Søndag d. 7 juni 2020

DKK775.00

1 på lager

Beskrivelse

Søndag d. 7. juni 2020 kl. 10 – 16

Sashiko betyder små sting, det er en meget gammel japansk teknik som stammer helt tilbage til det 16 årh. Oprindeligt var det en quilteteknik som blev brugt som dekorativ forstærkning/reparation af de fattige arbejderes tøj. Teknikken blev ligesom patchwork brugt pga. nød og mangler på materialer. Intet gik til spilde.
I dag er teknikken blevet meget populær, måske fordi den rummer utrolig mange muligheder og udtrykket er enkelt.

Jane præsenterer et kort oplæg om Sashiko´s historie, viser syprøver, bøger og inspirationsbilleder. Hun demonstrerer teknikker og du syer prøver med Sashiko. Hør undervejs oplæg om kunsthåndværk i Japan v. Marit Paulina de Julienhort Rosenkilde og se eksempler herpå. Nyd en japansk frokost og smag på saké. Lyt til oplæsning af forskellige japanske forfattere v. Lars Hamann. Du får kompendium om Sashiko med hjem

Let frokost  kaffe/te
Max. antal deltagere: 12
Ingen deltagerforudsætninger andet end lyst og tålmodighed – alle kan være med
Tilmeldingsfrist: 29. maj
Materialeliste mailes efter tilmelding

Pris: 775 kr. for heldags workshop, frokost og litteratur i unikke historiske omgivelser. Studerende 450 kr.

Tilmelding med navn og emailadresse og mobilepay til Jane Ingerslev: 22 83 32 45

Om Marit Paulina de Julienhort: projektleder af Fabrikanterne, som er et udviklings- og innovationsmiljø for detailiværksættere. Et værkstedsfællesskab af lokale designhåndværkere og ‘makere’, som laver produkter inden for bolig, livsstil og design, der sælges i en fælles butik. Læs mere på  https://fabrikanterne.com/ Marit er uddannet fashiondesigner, har undervist i design i mange sammenhænge, arbejdet som designer hos f.eks. Lego, været iværksætter med eget brand i Spinderihallerne i Vejle. Har bred erfaring i at konceptualisere og designe projekter og processer.

Intropris: 775 kr. for heldags workshop, frokost og litteratur i unikke historiske omgivelser. Studerende 450 kr.